preturi

Preturile se calculeaza tinand cont de urmatoarele considerente:

Tariful reparatiilor pentru autoturismele avariate integral de grindina (capota, plafon, porbagaj, arcade, aripi, etc) porneste de la 800 RON si poate ajunge pana la 2500 RON in functie de numarul total de indoituri si diametrul majoritatii indoiturilor. In cazul avariilor de grindina tariful se stabileste de comun accord numai dupa o verificare a autovehiculului din partea noastra.

Tariful pentru o singura indoitura este intre 50 - 100 RON pentru indoituri cu diametrul de pana la 3 centimetri.

Tariful pentru o singura indoitura cu diametrul intre 3 - 6 centimetri este intre 100 - 200 RON.

Pentru indoiturile care depasesc 6 centimetri tariful se stabileste in functie de complexitatea indoiturii, dupa o estimare in urma unor fotografii sau la fata locului.

Daca aveti mai mult de 3 indoituri de diferite marimi, tariful se calculeaza dupa diametrul majoritatii indoiturilor la care se aplica un discount de 20%

Se calculeaza cu o majorare de 25% daca indoiturile sunt pe un element de caroserie din aluminiu, pe plafoanele de SUV sau VAN, pe plafoanele microbuzelor sau oricare alta categorie de vehicule cu plafoanele extra inalte.

 

Tarifele sunt transparente, prețul stabilit la inceput de comun acord este prețul final care se va plăti la sfarsitul lucrarii fara alte cheltuieli suplimentare.

 Puteti trimite imagini cu indoiturile masinii dvs si pe WhatsApp la numarul de telefon 0763133210 si veti primi un pret estimativ in cel mai scurt timp posibil.

 

In cazul in care nu sunteti pe deplin lamurit cu tarifele de mai sus, si doriti mai multe informatii in privinta tarifelor practicate, sunati la numarul de telefon 0763133210 sau completati formularul de contact.

Contact

Reparatii Indoituri Auto
Str. Humulești, nr.35, sector 5, Bucuresti
Program L-V: 10:00 - 18:00, S: 10:00 - 16:00, D: inchis
Telefon / WhatsApp: 0763133210
Web: www.pdrzone.ro
E-mail: indoituri@aol.com

Ne găsești pe Facebook